Yeni yönetimden Akay'a tanışma ziyareti

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve yeni yönetimi ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Çerkezköy'ün nüfusu son 4 yılda neredeyse yüzde 50 artt?

GÜNDEM 27.02.2018 17:58:00 0
Yeni yönetimden Akay

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, yeni oluşan Yönetim Kurulu ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

TANIŞMA ZİYARETİ

 

Ziyarette konuşan Şahin, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin genel kurulunun geçtiğimiz günlerde yapıldığını ve yeni yönetimin oluşturulduğunu ifade etti. Hem destekleri için Vahap Akay’a teşekkür etmek, hem de yeni yönetimi tanıştırmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Şahin, Çerkezköy’ün, belediyenin yaptığı önemli çalışmalarla her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade etti. Şahin, bu konuda kendilerinin de üzerine düşeni yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

 

“NÜFUSU 4 YILDA YÜZDE 50 ARTTI”

 

Çerkezköy Belediyesi’nin engelli vatandaşların refahı için de önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Adnan Şahin, “Fakat maalesef vatandaşlarımız bu konuda yeterince duyarlı değil. Hala engelli park yerlerine ya da engelli rampaları önüne araçlarını park eden vatandaşlarımız var” dedi. Çerkezköy’ün nüfusunun son 4 yılda neredeyse yüzde 50 arttığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay da, Çerkezköy’ün hızlı bir şekilde büyüdüğünü, belediye olarak bu büyümeye ayak uydurmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

 

“VATANDAŞ DAHA DUYARLI OLMALI”

 

Akay, cadde ve sokaklarda engelli rampaları önüne ya da engelli park yerlerine yapılan araç parkları konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını istedi. Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin yeni yönetimini tebrik eden Akay, yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN