Modern Fen Bilimleri Koleji için imzalar atıldı

Modern Fen Bilimleri Koleji, Kızılpınar'da Sur Akaryakıt ve ZFR İnşaat Grubu tarafından yapılan ve Modern Fen Bilimleri Koleji'ne kiralanan binada 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayac

GÜNDEM 26.02.2018 18:57:00 0
Modern Fen Bilimleri Koleji için imzalar atıldı

Binanın kira anlaşması Modern Fen Bilimleri Orta Okulu Müdürü Uğur Soykan, Sur Akaryakıt ortakları Kerem Eker ve Güven Aksu, ZFR İnşaat Grubu sahibi Şakir Özer arasında imzalandı. İmza törenine Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı Daimi Tavan da katıldı.

 

1 TEMMUZDA TESLİM EDİLECEK

 

Modern Fen Bilimleri Koleji Kurucu Müdürü Uğur Soykan, binanın 1 Temmuz tarihinde teslim edileceğini ve şuanda erken kayıt döneminin başladığını kaydetti.  Kolejin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için hazır olacağını dile getiren Soykan, “Kurumumuzda baştan sona her türlü eğitimi vereceğiz. Önümüzdeki yıl Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere her sınıf için Eğitim Öğretim olanağımız mevcut olacak. Çerkezköy'ün böyle bir okula ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Günümüz şartlarına ve modern eğitime uygun bir kolej olacağına inanıyorum. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“KAYITLARIMIZ BAŞLADI”

 

Modern Fen Bilimleri Koleji Kurucu Müdürü Uğur Soykan, “Kolejimiz için seçtiğimiz binanın konumu lokasyon olarak her alana hitap ediyor. Kendi servislerimizle ulaşımı da daha kolay bir hale getiriyoruz” dedi. Okul için seçilen binanın 5 bin metrekarelik bir alana sahip olduğunu dile getiren Uğur Soykan, “Binamız bin öğrenci kapasiteli. 5 bin metrekarelik alanın 2 bin metrekaresi bahçe alanı için ayrılmış durumda. Toplamda 28 dersliği olan binamızın 4 dersliği anaokulu ve diğer 8 er derslikler ilkokul, ortaokul ve lise için projelendirildi. 6 kattan oluşan okulumuzun içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı spor salonu da yer alacak.  Bu projemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için faaliyete hazır bir hale gelecek. Şuanda erken kayıt dönemimiz başladı ve kurumumuz kayıt almaya devam ediyor. İngilizce eğitimimiz ve bölgede ki sosyal faaliyetlerimizle de öğrencilerimizi en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

 

“ÖZEL ÜNİVERSİTEYE DE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Bu tür projelerin her zaman arkasında durduğunu dile getiren Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı Daimi Tavan da “Çerkezköy Emlakçılar Derneği olarak bu tür projelerin her zaman arkasındayız ve destekliyoruz. Hatta bu tür projelerin çoğalması taraftarıyız. Çerkezköy olarak özel bir üniversiteye de ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ