Ali Pektaş son yolculuğuna uğurlandı

1984-2014 tarihleri arasında 30 yıl boyunca Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı görevinde bulunan ve 30 Mart 2014 seçimlerinde sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmayan 85 yaşındaki Ali Pektaş tedavi gördü?

GÜNDEM 25.02.2018 17:13:00 0
Ali Pektaş son yolculuğuna uğurlandı

Bir ayı aşkın süredir Optimed hastanesinde Demans hastalığı tedavisi gören ve önceki gün Fevzipaşa Mahallesi Eski Muhtarı Ali Pektaş, cumartesi günü hayatını kaybetti. 3 kız, 1 erkek babası olan ve 4 tane torun sahibi olan Ali Pektaş,  öğle namazının ardından Fevzipaşa Camii’nde İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Bahçeli Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

“SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR”

 

Pektaş’ı son yolculuğunda AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları  İmdat Özgör ve Enver Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Yürük, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Kamil Yüceer, Çerkezköy ve Kapaklı görev yapan muhtarlar ile geçmiş dönemde görev yapmış muhtarlar, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy Doğanspor, Fevzipaşaspor yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ile Pektaş ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

 

Cenazenin ardından merhum Ali Paktaş’ın oğlu 1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Paktaş ile Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turan Ersöz taziyeleri kabul etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN