Bezgin: Asıl cezayı Kapaklı halkı verecek

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın görevi kötüye kullanmaktan 1 yıl 15 gün ceza, 1 yıl 6 ay da siyasi yasak aldığını ifade etti. Be

GÜNDEM 25.02.2018 14:31:00 0
Bezgin: Asıl cezayı Kapaklı halkı verecek

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, cumartesi günü saat 14:00’da parti binasında yaptığı basın açıklamasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya yüklendi.

 

“HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI”

 

Partililerin da hazır bulunduğu açıklamada konuşan Bezgin “Klasik CHP’nin yereldeki örneğini hep birlikte yaşadık. Basın açıklamamızın konusu CHP’li Kapaklı Belediye Başkanının yargılandığı Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2017/118 Esas sayılı dosyasının Cuma günü yapılan duruşmasıyla ilgilidir. Bir belediye başkanı için en talihsiz olan ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma suçlarından yargılanmaktır. Ama bizim Kapaklı Belediye Başkanımız bu talihsiz suçlama ile yargılandığı yetmiyormuş gibi ikinci büyük talihsizliği de bizzat hayat kırıklığı yaratarak yapmıştır” dedi.

 

“KAPAKLI HALKINI YANILTMAYA KALKTI”

 

Belediye başkanı ceza almasına rağmen sanki gerçekler ortaya çıkmayacakmış gibi davranıp tüm kamuoyuna beraat aldığına dair yanlış algı haberi yaptırdığını iddia eden Bezgin “Üzücü olan, Kapaklı’da 14 yıldır belediye başkanlığı yapan bir adamın kendisine oy veren veya vermeyen yani Kapaklı halkını yanıltmaya kalkmasıdır” dedi.

 

“ARTIK O KOLTUĞA YAKIŞMIYORSUN”

 

Mandalı’ya da seslenen Bezgin “Ey Mandalı bu şekilde yalan haber yaptırarak Kapaklı halkını kandıracağını mı sanıyorsun? Artık senin gerçek yüzünü tüm Kapaklı halkı, gelmediğin 15 Temmuz nöbetlerinde, gelmediğin Kudüs mitinginde, gelmediğin Afrin Operasyonu mitinginde ve Afrin operasyonuyla ilgili açıklamalarında gördü. Kapaklı’da doğan, Kapaklı’nın evladı olan sen belediye başkanlığın döneminde Kapaklı’ya hiçbir hizmet yapmayan, kamu yatırımları yapmamıza engel koyan sen, son olarak yalan haberlerinle Kapaklı halkının gözünde de görevi kötüye kullandın. Artık o koltuğa yakışmıyorsun” dedi.

 

“ASIL CEZAYI KAPAKLI HALKI VERECEK”

 

Bu durum ve davranışın, CHP’nin genel başkanının sürekli yaşattığı komedi durumunun yereldeki örneği olduğunu söyleyen Salih Bezgin “Sanırım bizim CHP’li belediye başkanımız da genel başkanından biraz örnek almış. Biz böyle bir belediye başkanının artık bu ilçeye katacağı bir şey olmadığını düşünüyoruz ve kendisini millete havale ediyoruz. Asıl cezayı çok kıymetli Kapaklı halkımız verecektir” diye konuştu.

 

“YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICININ İŞARETİ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın 1 yıl 15 gün görevi kötüye kullanmaktan hapis, 1 yıl 6 ay siyasi yasak aldığını dile getiren Bezgin “Ceza alan bu başkan beraat dahi almış olsaydı, bu kadar pisliğe bulanmış iken milletinden beraat almayacaktı. Biz belgeleriyle ceza aldığını açıklıyoruz. Kendisi beraat aldığını iddia etmişti, buyursun beraat kararını kamuoyuna açıklasın. Bu süreç artık Kapaklı için yeni bir dönemin başlangıcının işaretidir. Biz artık Kapaklı’nın makus talihinin değişmesi gerektiğini ve ak belediyecilik ile hak ettiği yere gelmesini düşünüyoruz. Başkanın burnu uzamış bir şekilde heykelini dikmek şart oldu” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU