1911 Çerkezköyspor'a yemek jesti

AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi tarafından Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor yöneticileri ve sporcular için Çınar Restaurant'ta yemek düzenlendi.

SPOR 25.02.2018 14:26:00 0
1911 Çerkezköyspor

Yemeğe AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem yemek AK Parti yönetimine teşekkür etti. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarınım söyleyen Erem, deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de Lüleburgaz maçında 1911 Çerkezköyspor’a başarılar diledi.

 

“ÇERKEZKÖY İSMİNİN MARKALAŞMASINI İSTİYORUM”

 

Çerkezköy isminin markalaşmasını istediğini söyleyen Eğe “Yaşadığımız ilçenin isminin bütün ülkede duyulması bununda ilçemize katkı anlamında faydalı olduğuna inanan siyasi görüşün ilçe başkanıyım. Bizim için 1911 Çerkezköyspor’un başarılarıyla bu şekilde markalaşabiliriz” dedi. Öğe, 1911 Çerkezköyspor’un başarılarıyla herkesin gurur duyduğunu ifade ederek “Spor kulüplerimiz zor şartlarda mücadele ediyor. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. İlk yılında olmasına rağmen şampiyonluk iddiası devam eden bir spor kulübüdür. Başarınız bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

 

1911 Çerkezköyspor için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öğe, bunun sadece parti meslesi olmadığını ifade ederek “Buranın ekmeğini yiyen ve burada büyüyen Çerkezköy’ün çocuklarıyız. 1911 Çerkezköyspor’un her zaman yanında olacağız. Bundan sonra da başarılarınızın devam edecek. Elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

 

ÇEKİLİŞ BİLETİ VERİLDİ

 

“Çerkezköy’de sizlerin daha layık olacağınız daha hak ettiğiniz spor komplekslerinin olması gerektiği konusunda hem fikiriz” diyen Öğe iktidar partisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. imizden geleni yapacağımıza inanmanızı istiyorum. Konuşmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye yöneticiler tarafından çekiliş bileti verildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU