Şehit Zülfü Çalışkan Kütüphanesi açıldı

Muratlı Mithatpaşa Ortaokulu'nda Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı çerçevesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafında yaptırılan, Şehit Zülfü Çalışkan Z-KÃ?

GÜNDEM 23.02.2018 20:38:00 0
Şehit Zülfü Çalışkan Kütüphanesi açıldı

Açılışa Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ilçe müdürleri ile Şehit Polis Zülfü Çalışkan’ın eşi ve oğlu katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmamız ve daha iyi bir eğitim alabilmelerini sağlamak için böyle projelere ihtiyacımız var. İlimiz açısından bizim en öncelikli konumuz eğitim” dedi.

 

“AYRI BİR ANLAM KAZANDIRIYOR”

 

Ceylan “Gelecekte bu ülkeyi yönetecek olan yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve eğitmek her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ileride karşılaşabilecekleri sorunları ortadan kaldırabilecek nitelikte yetiştirmek için gayret sarf etmemiz gerekiyor. Okumak ve okuma alışkanlığını kazandırmak çok önemli. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz ve aynı zamanda başka bir anlam ifade eden Emniyet teşkilatında görev yaparken şehit olan Zülfü Çalışkan’ın adının verilmesi bu yapılan hizmete ayrı bir anlam kazandırıyor. O açıdan Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

KÜTÜPHANEYİ GEZDİLER

 

Konuşmaların ardından Vali Ceylan ve beraberindekiler kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın sonrası protokol üyeleri ve davetliler “Şehit Zülfü Çalışkan” Kütüphanesini gezdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN