"Öğrenci ve okulların güvenliğini önemsiyoruz"

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan başkanlığında, ilçe millî eğitim müdürleri, eğitim ve öğretimden sorumlu İl Milli Eğitim Şube M?

GÜNDEM 23.02.2018 20:29:00 0

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halit Eren tarafından Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler ile tüm ortaöğretim okullarını ilgilendiren konular hakkında bilgi verildi. İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Çanlı, İsmail Çelebi ve Dursun Sezer de sorumlu oldukları birimler ile ilgili bilgiler verdiler.

 

UYGULAMA BİRLİĞİ SAĞLANMALI

 

Toplantının sonunda değerlendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, “Okullarımızdaki devamsızlık ve davranış sorunlarını, destekleme ve yetiştirme kurslarını, ilimizin akademik başarı göstergelerini, öğrencilerimizin ve okullarımızın güvenliği konularını çok önemsiyoruz. Bu yüzden toplantıda yapılan görüşmeler sonucunda alınan kararlar hakkında il genelinde uygulama birlikteliği sağlanması gerekiyor” dedi. Ulusan, ayrıca milli birlik ve beraberlik konusunda önem arz eden 15 Temmuz Milli İrade Zaferi ve Şehitleri Anma ile Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak konulu etkinliklere de il genelinde gereken önemin verilmesini istedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN