Bölge şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecekler

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ'da düzenlenen Ortaokullar Arası Hentbol Turnuvasında Tekirdağ İl birincisi olan Malkara Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı 3 – 6 Mart arası Y

SPOR 23.02.2018 20:15:00 0
Bölge şampiyonasında Tekirdağ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ'da düzenlenen Ortaokullar Arası Hentbol Turnuvasında Tekirdağ İl birincisi olan Malkara Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı ve İl ikincisi olan Atatürk Ortaokulu Kız Hentbol Takımı sporcuları, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

 

BÖLGE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

 

Ziyarette Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat İşcan, Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Latif NamlI ve Menekşe Çelik de yer aldı. Ziyarette konuşan Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat İşcan; “Tekirdağ'da il çapında düzenlenen hentbol turnuvasında erkek ve kız takımlarımız başarı ile döndüler. Erkek hentbol takımız 3 – 6 Mart arası Yalova'da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Tekirdağ'ımızı temsil edecek” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediyenin verdiği desteklerle bu başarıları elde ettiklerini söyleyen İşcan “Ulaşım konusunda ve diğer konularda yapmış olduğunuz destekler ile çocuklarımızın bu başarıları getirmelerine vesile oldular” diyerek katkılarından dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür etti.

 

“SPORA HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ”

 

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Hem erkek hem de kız takımımız Malkara'nın adını Tekirdağ'da en iyi şekilde temsil ettiler. Belediye olarak ilçemizde yaşayan gençlere sporda her zaman destek veriyoruz. İnşallah bölgede de iyi başarı elde ederler” dedi. Tekirdağ İl 1. Olan Atatürk Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı sporcuları, 3 – 6 Mart arasında Yalova'da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Tekirdağ'ımızı temsil edecekler.

 

Haber / Ayşenur AYDIN