Çerkezköy taraftarına Lüleburgaz yasağı

Bölgesel Amatör Lig 12. grupta hafta sonu 1911 Çerkezköyspor'u ağırlayacak olan Lüleburgazspor'da çalışmalar sürüyor. İlçe Spor Güvenlik Kurulu'ndan Çerkezköy taraftarına yasak ?

SPOR 21.02.2018 21:36:00 0
Çerkezköy taraftarına Lüleburgaz yasağı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında toplanan Lüleburgaz İlçe Spor Güvenlik Kurulu, ilk maçta Çerkezköy’de yaşanan olaylar nedeniyle bu hafta oynanacak maça Çerkezköy taraftarının stada alınmamasını uygun gördü. Yapılan toplantıda, 05.11.2017 tarihinde 1911 Çerkezköyspor-Lüleburgazspor futbol takımları arasında oynanan futbol müsabakası esnasında küfürlü tezahürat yapılması neticesinde Lüleburgazspor taraftarının stadyumdan çıkarıldığı ve Çerkezköy 1911 Spor taraftarlarında Lüleburgazspor takım otobüsünün lastiklerinin kesilip camlarının kırıldığı hatırlatıldı.

 

KULÜP BİLGİLENDİRİLECEK

 

Bu durum nedeniyle Lüleburgazspor taraftarlarının da misilleme yapacağı öngörülerek Pazar günü 8 Kasım Stadı’nda oynanacak Lüleburgazspor-1911 Çerkezköyspor müsabakasına 1911 Çerkezköyspor taraftarının alınmaması yönünde karar verildi. Ayrıca bu durumun Çerkezköy Spor Kulübü’ne de iletilip, taraftarlara herhangi bir organizasyon yapılmaması konusunda bilgilendirileceği ifade edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU