Minik sporcu Türkiye 3'üncüsü oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'nda 3'üncü olan minik satranççı Şahin Ergin'i ağırladı.

SPOR 21.02.2018 21:34:00 0
Minik sporcu Türkiye 3

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'nda Türkiye 3'üncüsü olan minik sporcu Şahin Ergin, ailesi ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ederek Türkiye Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'ndaki başarı hikayesini anlattı.

 

“DİĞER SPORCULARA DA ÖRNEK OLACAKTIR”

 

Ziyarette konuşan Albayrak, minik sporcu Ergin'in başarısının önemli olduğunu, diğer genç sporculara da örnek teşkil edeceğini ifade ederek “Minik yavrumuz Şahin Ergin'in aldığı başarılar bizim için de gurur verici. Kentimizden böyle gençlerin çıkması bizi çok sevindiriyor. Biz, sporun ve de sporcunun yanında olan bir belediyecilik hizmetini benimsiyoruz. Spora olan destek ve yatırımlar arttıkça, bu gibi başarılar da doğru orantıda artacaktır. Ben, sporcu kardeşime bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

 

Başarılı Sporcu Şahin Ergin de desteklerinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ederek “İlerleyen dönemlerde Tekirdağ'ı daha iyi bir şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

 

Haber /Şaban KARDEŞ