Kaldırımlar yenileniyor

Kapaklı'da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde yaya kaldırımı yapım çalışması yürütüldüğünü belirten Kapaklı B

GÜNDEM 20.02.2018 22:14:00 0
Kaldırımlar yenileniyor

Kapaklı’da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde yaya kaldırımı yapım çalışması yürütülüyor.

 

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Kapaklı'da halka sağlıklı hizmet vererek ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Turgut Özal Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

 

“İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediye olarak ihtiyaçlara cevap vermek için çalıştıklarını kaydeden Mandalı “Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla da yaya kaldırımlarımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız. Bir yandan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırım yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar kaldırımı olmayan caddelerimize de kaldırımlara kavuşturuyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU