Belediye araçları onarılıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi bünyesinde bulunan 130 aracın bakım ve onarımı belediye garajında bulunan kademe servisinde yapılıyor. 

GÜNDEM 20.02.2018 22:02:00 0
Belediye araçları onarılıyor

Araçların periyodik bakımlarından, arızalarına ve lastik değişimine kadar tüm işlemlerin kademe servisinde yapılabildiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Kısa sürede onarımları yapılan araçlar tekrar hizmete vermeye başlıyor. Böylece belediye kaynaklarından önemli bir tasarruf sağlanıyor. Eskiyen, işlevini yitiren, terkin edilerek hurdaya ayrılması gereken bazı araçlar ise ihtiyaca göre yenilenerek kullanılmaya devam ediyor” dedi.

 

“BELEDİYENİN İMKANLARI İLE YAPILIYOR”

 

Araçların bakım ve onarımının belediye imkanlarıyla yapıldığını kaydeden Uyan “Kademe servimizle araçlarımızın bakım ve onarımı yapılarak belediyemiz önemli bir ekonomik yükten kurtarılıyor. Hurdaya terkin edilmesi gereken araçlar kullanılır hale getirilerek ekonomiye de katkı sağlıyoruz. Hem de belediyemizin işleri aksamıyor. Daha fazla bölgeye ulaşmış oluyoruz. Aldığımız bütün araçlarımızın bakım, onarım ve tamiratlarını kademe servisimizde gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ