10'uncu yılda tirit ziyafeti

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Ünsallar Parke ve İnşaat firmasının 10'uncu yılı dolayısıyla Kaz Tirit Programı düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu gecede davetlilere kaz tiridi ikram

GÜNDEM 19.02.2018 21:25:00 0
10

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Ünsallar Parke ve İnşaat firmasının 10’uncu yılı dolayısıyla Kaz Tirit Programı düzenlendi.

 

YOĞUN KATILIM

 

Önceki akşam saat 19:00’da Çınar Bahçe Restaurant’ta düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nurettin Yekeler, Çerkezköy  Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Dursun Yıldız, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyelerinden Nuran Yeşil ve Hasan İşcan, Kapaklı  Belediyesi Eski Meclis Üyesi İrfan Demir ile Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok sayıda iş adamı katıldı.  

 

“HER ZAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ”

 

Gecede konuşan Ünsallar Parke ve Çebibom  İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Afrin’deki askerlere başarılar diledi. Ünsal “Ülke insanı olarak bizler her zaman ordumuzun yanındayız” dedi. Çerkezköy Ünsallar Parke ve İnşaat şirketinin 10’uncu yılı dolayısıyla Tirit Gecesi düzenleyerek birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek istediklerini kaydeden Ünsal, geceye katılanlara teşekkür etti.

 

TİRİT ZİYAFETİ

 

Kapaklı Belediye Eski Meclis Üyesi İrfan Demir tarafından Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından program Afrin harekatının anlatıldığı slayt gösterisi ve Ünsallar Parke’nin tanıtımının yapıldığı slayt gösterisinin sunulmasıyla devam etti. Slayt sunumlarının ardından davetlilere kaz tiridi ikram edilirken, Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal davetlilerine kendi elleriyle servis yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU