İnceleme Komisyonu çalışmalarını tamamladı

Kapaklı Belediyesi bünyesinde oluşturulan Taşeron İnceleme Komisyonu incelemelerini tamamladı. Yapılan inceleme sonucu 145 kişinin başvurusu kabul edilirken, 10 kişinin başvurusu ise reddedildi.

GÜNDEM 19.02.2018 21:21:00 0
İnceleme Komisyonu çalışmalarını tamamladı

Kapaklı Belediyesi bünyesinde oluşturulan Taşeron İnceleme Komisyonu incelemelerini tamamladı.

 

KOMİSYON İNCELEMELERİNİ TAMAMLADI

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak Başkanlığında, İlçe Yazı İşleri Müdürü Meliha Karayaka ve Temizlik İşleri Müdür Vekili Hüseyin Şahin’in yaptığı incelemelerin ardından, personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerin, sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin yapılan değerlendirme sonucu başvuruları kabul edilenler ve başvuruları reddedilenler belediyenin web sayfasında ilan edildi.

 

10 KİŞİNİN BAŞVURUSU REDDEDİLDİ

 

Başvurusu reddedilenlerin 3 gün içinde Tekirdağ Valiliği bünyesinde oluşturulan komisyona yazılı olarak itirazda bulunabileceği belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik işleri Müdürlüğü’nde taşeron olarak çalışan 145 kişinin başvurusunu kabul eden komisyon, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 10 taşeron işçinin başvurusunu ise reddetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU