160 öğrenciye danışmanlık yapıldı

TREDAŞ, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel Abdullah Öğücü Ortaokulu'nda 8. Sınıfta okuyan 160 kız öğrenciye; lise ve üniversite tercihlerinde, Endüstri Meslek Lisesinin Elektrik Bölümü ve

GÜNDEM 19.02.2018 19:17:00 0
160 öğrenciye danışmanlık yapıldı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), “Büyüdükçe Yarınsın Projesi” kapsamında, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel Abdullah Öğücü Ortaokulu’nda 8. Sınıfta okuyan 160 kız öğrenciye eğitim tercihleri ve iş hayatına yönelik danışmanlık yaptı. Çalışma, kadınların iş hayatındaki istihdamının ve cinsiyetler arasında adil ve eşitlikçi fırsatların sunulmasına ilişkin farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak gerçekleştirildi.

 

“FAYDALI  İŞ BİRLİKLERİNE HAZIRIZ”

 

Çalışmada 8. sınıfta okuyan kız öğrencilere; lise ve üniversite tercihlerine yönelik olarak, Endüstri Meslek Lisesinin Elektrik bölümü ve Mühendislik Fakültelerinde Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliğine dönük eğitim ve kariyer olanakları ile ilgili şirket yöneticileri, kadın tekniker ve mühendisler tarafından bilgi verildi. TREDAŞ’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fatih Yazgan “TREDAŞ ile faydalı iş birliklerine hazırız” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA