Kitap Fuarı'nın kapanışını İlber Ortaylı yaptı

Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle Çorlu'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen 8. Çorlu Kitap Fuarı'nın kapanışını İlber Ortaylı yaptı. Ort

GÜNDEM 19.02.2018 19:13:00 0
Kitap Fuarı

Geleneksel Çorlu Kitap Fuarı’nın bu yıl 8’incisi düzenlendi. 10 gün boyunca birbirinden değerli yazarları ağırlayan fuar, açıldığı günden son gününe kadar 170 binden fazla kitapseveri yazarlarla buluşturdu. 9 Şubat Cuma günü Ahmet Ümit’le başlayan fuar, İsmail Küçükkaya, Sinan Akyüz, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Mario Levi, Yalvaç Ural, Sinan Meydan, Cansu Canan Özgen, Seda Akgül, Ebru Güzel gibi ekranlardan da tüm Türkiye’nin tanıdığı yazarları, sevilen isimleri konuk etti. Pek çok çocuk yazarının ve şehrimizden yazarların da okurlarıyla buluştuğu fuarın kapanışı 18 Şubat Pazar günü İlber Ortaylı ile yapıldı.

 

3 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

 

İlber Ortaylı’nın saat 14:00’te başlayacak imza günü için okurları 2 saat önceden hazırlanmaya başladı. İlber Ortaylı, tam saatinde gelerek fuar alanında yerini aldı ve 3 buçuk saat boyunca kitaplarını imzaladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ