Bross Tekstil 10. yılını coşkuyla kutladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Bross Tekstil Fabrikası Yönetim Kurulu'nun düzenlediği organizasyon ile firmanın kuruluşunun 10. yılını coşkuyla kutladı. Organizasyona yönetim kurulu ve fi

GÜNDEM 18.02.2018 21:30:00 0
Bross Tekstil 10. yılını coşkuyla kutladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Bross Tekstil Çorap Fabrikası dün firmanın kuruluşunun 10. yılını kutladı. Saat 13.00' de başlayan etkinlik 19.00'a kadar devam etti. Etkinliğe Fabrikanın Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan, İdari İşler Müdürü Seçkin Avcı, İnsan Kaynakları Müdürü Buket Gök, Marka Sorumlusu Kübra Aşık Özkan, Planlama Müdürü Özlem Yılmaz ve çalışanlar ile birlikte 800 kişi katıldı.

 

"FİRMAMIZ SİZLERİN ÇALIŞMALARI VE EMEĞİ İLE GEÇİMİNİ SAĞLIYOR"

 

Afrin şehitleri için Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program firmanın tanıtım videosunun gösterimiyle devam etti. Tanıtım videosunun ardından Fabrikanın Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan konuşma yaptı. Çalışanlarla gurur duyduğunu belirten Furkan Yavuzarslan, “Bugün firmamızın 10. yıl dönümüne katılarak bizleri onurlandırdınız. Hepinizin bu firmada emeği çok büyük. Bu firma sizlerin çalışmaları, emeği ile geçimini sağlıyor.  Küresel pazarda mücadele ederek birlikte zorlukların üstesinden geliyoruz. Bross Tekstil’i daha da üst seviyelere taşımak bizim elimizde. İmkanlar dahilinde tüm sosyal haklarınızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Şartlarımız her geçen gün düzeliyor. Bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz için daha nice 10 yıllar temenni ediyorum. Haklarınızı helal edin” dedi. Bross Tekstil Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan ve fabrika üst düzey yetkilileri 10. yıl pastasını alkışlar eşliğinde kesti.

 

10 YILINI TAMAMLAYAN PERSONELE PLAKET VERİLDİ

 

Bross Tekstil’in kuruluşundan bu yana 10 yıldır çalışan personele Furkan Yavuzarslan, Üretim Müdürü Ruşen Çalışkan, Kalite Kontrol Müdürü Fatma Saka, İnsan Kaynakları Müdürü Buket Gök, İdari İşler Müdürü Seçkin Avcı, Marka Sorumlusu Kübra Aşık Özkan, Planlama Müdürü Özlem Yılmaz, Muhasebe Müdürü Sinan Bayram tarafından plaket verildi. Plaket takdiminin ardından fabrika çalışanlarının oluşturduğu müzik grubu seslendirdiği şarkılarla katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

ÇEKİLİŞ İLE BİR KİŞİYE ARABA HEDİYE EDİLDİ

 

Beş yıl ve üzeri çalışanlar arasında yapılan çekilişte bir kişi araba kazandı. Arabanın sahibi Fuat Boztaş oldu. Fabrikanın Genel Müdürü Furkan Yavuzarslan arabanın anahtarını Fuat Boztaş'a takdim etti ve hayırlı olmasını diledi. Tüm çalışanlar arasında yapılan çekilişte ise, 5 kişiye televizyon, 10 kişiye cep telefonu, 10 kişiye tablet, 5 kişiye laptop, 5 kişiye beyaz eşya çeki, 6 kişiye tost makinesi, 7 kişiye Türk kahvesi makinesi, 8 kişiye çay makinesi, 10 kişiye yarım altın, 5 kişiye mikser, 3 kişiye umre ziyareti hediye edildi. Kazananlara hediyeleri fabrika yöneticileri tarafından takdim edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ