Güreş Şampiyonası sona erdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Güreş Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Tekirdağlı Hüseyin Pehl

SPOR 18.02.2018 17:14:00 0
Güreş Şampiyonası sona erdi

Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı ve çok sayıda vatandaş izledi.  İki gün süren şampiyonada 25 ilden 40 takım ve 179 sporcu 10 farklı sıklette birinci olabilmek için ter döktü. İlk gün eleme ve yarı final müsabakalarının yaşandığı güreş şampiyonasının ikinci ve son gününde final ve üçüncülük karşılaşmaları yapıldı.

 

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

 

Kulüplerarası Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonasında kulüpler bazında Tokat Turhal Spor Kulübü 134 puanla birinci oldu. İstanbul İbrahim Özaydın Spor Kulübü 115 puanla ikinci, İstanbul Beyoğlu Belediye Kulübü de 105 puanla üçüncülük derecesini aldı.

 

KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

 

Diğer yandan şampiyonada 40 kiloda Elif Işkın, 43 kiloda Zehra Demirhan, 46 kiloda Şeyma Kızmaz, 49 kiloda Bedirye Aksu, 53 kiloda Elvira Kamaloğlu, 57 kiloda Yağmur Çakmak, 61 kiloda Ayşegül Sever, 69 kiloda Betül Erol ve 73 kiloda Vahide Nur Gök birincilik elde etti. Kulüplerarası Yıldız Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonası dereceye giren kulüp ve sporculara kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN