Tekirdağlı sporcular, Avrupa Şampiyonası'na katılacak

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu şampiyon judocuları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ağırladı.

SPOR 18.02.2018 16:40:00 0
Tekirdağlı sporcular, Avrupa Şampiyonası

Ziyarette Avrupa Şampiyonu ve Dünya üçüncüsü milli sporcu Muhammet Mustafa Koç ve Judo Ümit Milli Takımı’na seçilerek ülkemizi Avrupa Ümit Milli Judo Şampiyonası’nda temsil edecek olan Necip Başaran Türkmen ile Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner ve Judo Antrenörü Deniş Şilli de hazır bulundu.

 

AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

 

3-4 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Avrupa Ümit Milli Judo Şampiyonası’na katılacak olan şampiyon sporcular turnuva öncesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a ziyarette bulunarak bugüne kadar judo sporuna verilen destek için teşekkür etti. 9-11 Şubat tarihleri arasında Denizli’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 81 kiloda şampiyon olan Muhammet Mustafa Koç, şampiyonluk madalyasını Başkan Eşkinat’la paylaştı. Denizli’de gösterdiği başarılı performansı ile Ümit Milli Takım’a seçilen ve Avrupa Şampiyonası’nda +90 kiloda mücadele edecek olan Necip Başaran Türkmen de turnuvada başarı sözü verdi.

 

 “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da spora ve sporcuya verdikleri desteğin süreceğini ifade ederek “Judo bizim yük akımız olan sporlardan biri. Başarılı gençlerimizi tebrik ediyorum. Umuyorum ki bizi Avrupa ve Dünya arenasında da başarıyla temsil edecekler ve adımızı duyuracaklar. Başarılarından ötürü kutluyor ve daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancımı ifade etmek istiyorum” dedi. Eşkinat, ziyaret sonunda sporculara Süleymanpaşa Belediyesi Yayınları tarafından basılan Rodosçuk isimli kitaptan hediye etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN