Masa tenisi şampiyonları belli oldu

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mimar Sinan Spor Salonu'nda 17-18 Şubat 2tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Marmara Grup Müsabakaları Şampiyonları belli oldu.

SPOR 18.02.2018 16:38:00 0
Masa tenisi şampiyonları belli oldu

Şampiyonaya Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul Anadolu, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, İstanbul Avrupa illerinden toplam 88 sporcu katıldı. Yetkililer “Analig; Spor genel Müdürlüğümüz tarafından Sporun tabana yaygınlaştırarak müsabakaların daha fazla çoğalması,  yerel faaliyetler sonucu üst gruplara katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemini oluşturarak çocukların kişiliklerini sporun eğitici fonksiyonunu kullanarak duygusal ve sosyal yönden yetiştirilmesi  ve geliştirilmesini hedefliyor” dedi.

 

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

 

Erkekler A grubunda Bursa birinci, Sakarya ikinci ve Kocaeli üçüncü olurken, Erkekler B Grubunda da Edirne birinci, Çanakkale ikinci ve Yalova üçüncü oldu. Kızlar A Grubunda Kocaeli birinci, Çanakkale ikinci ve Yalova üçüncü olurken, Kızlar B Grubunda da Bursa birinci, Kırklareli ikinci ve İstanbul Anadolu üçüncü oldu. Kızlar C Grubunda da İstanbul Avrupa birinci oldu.

 

Haber / Özge MERİÇ