Albayrak'a doğum günü sürprizi

Saray Sefaalan Mahallesi'nde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

GÜNDEM 18.02.2018 16:23:00 0
Albayrak

Safaalan’ın, Tekirdağ'ın kuzeyindeki en uç köyü olduğunu kaydeden Albayrak “Burası bizim için artık bir simge. Gençlerimizin çok istediği halı sahayı da çok yakında gerçekleştireceğiz. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Kahvaltıda Başkan Kadir Albayrak'a sürpriz de yapıldı. Albayrak'ın konuşması sırasında `Kadir Baba Köyüne Hoşgeldin' yazılı pasta ile gelen mahalle sakinleri, Albayrak'ın doğum gününü kutladı. Sürpiz karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Albayrak “Kaç yaşında olursak olalım daima ileriye, geleceğe bakmak zorundayız. Geçmişimizle gurur duyacağız ama geleceği düşünerek yaşayacağız” dedi.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Kahvaltının ardından Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da yapılan yatırım ve projeleri yerinde inceledi. Saray'da yapımı devam eden 40 derslikli okul ve Kültür Sarayı'nın yapılacağı inşaat alanında incelemelerde bulunan Albayrak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak Saray'daki yatırım ve projelerin devam edeceğini kaydeden Albayrak “Büyükşehir Belediyesi olarak sözünü verdiğimiz tüm yatırımları yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Albayrak incelemelerinin ardından Saray, Kapaklı ve Ergene’de vatandaşlarla bir araya geldi. Saray Çayla Mahallesi, Kapaklı Uzunhacı ve Karlı Mahalleleri ile Ergene Karamehmet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Albayrak, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Haber / Ruşa ELMA