Servisçiler Odası 6 ay içinde kurulacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Yaşar Kuş, bu defa Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler ve Personel Servisleri Odası kurmak için kolları sıvadı. Oda kurulması için ça

GÜNDEM 16.02.2018 23:42:00 0
Servisçiler Odası 6 ay içinde kurulacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, dernek eski yönetim kurulu üyesi Selahattin Tokgöz ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ercan Akın, basın açıklaması yaptı.

 

“ÇALIŞMALAR BAŞLADI”

 

Yemek Dünyası’nda düzenlenen programda konuşan Yaşar Kuş, “Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler ve Personel Servisleri Odası kurulması için çalışma başlattık” dedi. Tekirdağ genelinde servis ve personel taşımacılığını yapan 2 bin 400 tane esnaf olduğunu ifade eden Yaşar Kuş, “Oda kurma çalışmalarımızı Çerkezköy’den başlattık. Bu konuda bir arkadaşımız oda kurmak için yetki almıştı. Bu işi bize devretti. Biz de odanın bir an önce kurulması için çalışma başlattık” dedi.

 

“MERKEZİ TEKİRDAĞ OLACAK”

 

Diğer ilçelerde de toplantılar yapacaklarını kaydeden Kuş “Odamızı en geç 6 ay içinde kurarak genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Odamızın merkezi Tekirdağ il merkezinde olacak. İlçelerimizde de odamız temsilcileri bulunacak” dedi. Cumartesi günü Tekirdağ il genelindeki S ve J plakalı esnafla kahvaltıda bir araya ifade eden Kuş “Amacımız Tekirdağ il genelindeki S ve J plakalı esnaflarımızın oda bünyesinde daha iyi şartlarda daha iyi hizmet vermelerini sağlayacağız. Odamızı en kısa süre içinde kurarak faaliyete geçirmek olacak” dedi.

 

“ARTIK BİR ZORUNLULUK HALİNE GELDİ”

 

Programda konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri de, odanın artık bir zorunluluk haline geldiğini belirtti. Bir süre önce bu konuda çalışma başlattıklarını dile getiren Tanyeri “Ancak bölünmeler olunca oda kurma çalışmamız duraksadı. Odanın kurulması yetkisini Yaşar Kuş’a devrettik ve işi hızlandırdı. Oda çatısı altında bir araya gelmek herkesin menfaatine olacaktır. Burada sen ben değil biz olarak hareket edilecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU