Samsunlular, şehitler için mevlid okuttu

Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün akşam namazı sonrası şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

GÜNDEM 16.02.2018 23:29:00 0
Samsunlular, şehitler için mevlid okuttu

Dernek binasında okunan mevlide aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olan Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdür Kenan Çetin, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu,  dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

“BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Mevlid öncesi konuşan Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hiç kimsenin siyasi görüşü, dünya görüşü bizi ilgilendirmiyor. Bu durumlarda özellikle Türk milletinin geninde var bir araya gelebilmek. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Türkiye’yi tehdit eden unsurları bertaraf etmek için hepimiz birer askeriz. İnşallah okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve yapılan dualarımız kabul olur, yerine ulaşır” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU