"Amacımız Çerkezköy'ü ileriye götürmek"

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevine Hüseyin Ülger'in getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM 16.02.2018 23:23:00 0

Çerkezköy’e bugüne kadar büyük emekler veren Hüseyin Ülger’in Kent Konseyi’ne de büyük katkı sağlayacağını düşündüklerini belirten Serfiçe, Ülger’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

“DESTEK OLMAK İÇİN BU GÖREVİ KABUL ETTİM”

 

Çerkezköy Kent Konseyi’nin merkezi yönetiminin, yerel yönetimin, kamu kurumlarının, meslek kuruluşlarının ve sivil toplumun ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu, ilçemizin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği demokratik bir yapı olduğunu belirten Hüseyin Ülger de Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’ye destek olmak ve bir omuz vermek için bu görevi kabul ettiğini söyledi.

 

“ÇERKEZKÖY SEVDALILARINI BİR ARADA GÖRMEK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy’ü geliştirmek, güzelleştirmek, kalkındırmak, sosyal ve kültürel anlamda katkı sunmak adına gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Ülger “Tüm sivil topum kuruluşları ile birlikte her Çerkezköylüyü ve Çerkezköy’e gönül vermiş her kesimden Çerkezköy sevdalılarını bir arada görmek arzusu içersindeyiz. Hedefimiz Çerkezköy’ümüzü bir adım daha ileriye götürmek, bu şehre olan vefa borcumuzu da ödemek demektir” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ