"Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır"

Siyasi partilere ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'i ziyaret etti.

GÜNDEM 16.02.2018 23:19:00 0

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birliğe ihtiyacımız var. Bu görev de siyasilerindir” dedi. Birlikteliğin Tekirdağ’dan başlatılması gerektiğini kaydeden Pehlivan “Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı olarak Tekirdağ’daki tüm siyasî partileri ziyaret ediyoruz. Ülkemiz önemli ve zor bir süreçten geçiyor. Küresel güçler etrafımızı çevirmiş durumda. Bu süreçte partiler olarak ortak noktalarımızı öne çıkararak bir araya gelmeliyiz. Tüm partilerimizle bir araya gelip bu süreci aşmalıyız. Biz hiç kimsenin ötekileştirilmesini istemiyoruz” dedi.

 

“BİRLİĞE İHTİYAÇ VAR”

 

Bu milletin Çanakkale’de nasıl bir araya geldiyse birlik ve beraberlik için partilerin de bir araya gelmesi gerektiğini kaydeden Pehlivan “Millî politikaların uygulanması noktasında da birliğe ihtiyaç duyuluyor. Tekirdağ’daki tüm il başkanları bir araya gelmeli ve tek ses olunduğu kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Ayrıca Saadet Partisi olarak 16 Nisan’da yapılan anayasa değişikliğiyle ilgili uyum paketlerini içeren, partimizin hazırladığı kitapçıkları partilere takdim ediyoruz. Biz uyum paketlerinde neleri teklif ettiğimizi paylaşıyoruz” dedi.

 

“MİLLİ KONULARDA BERABER HAREKET EDEBİLMELİYİZ”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İfade ettiğiniz gibi milli konularda beraber hareket edebilmeliyiz. Konuşarak, birbirimizi dinleyerek, fikirlerimize saygı göstererek bu cendereden kurtulabilir. Biz siyasiler toplumun önünde duran ve yön verenler olarak birlik ve beraberliğimizi bozacak hiçbir söylem ve eyleme müsaade edemeyiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi. Pehlivan, MHP Tekirdağ il Başkanı Koray Önsel’e Rahmetli Necmettin Erbakan’ın yazdığı “Davam” isimli kitap ile Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan  “Adil Seçim Adil Sistem” raporunu verdi.  

 

Haber / Ayşenur AYDIN