Yüksel'e hayırlı olsun ziyareti

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, 3 Şubat'ta yapılan kongrede yeniden Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na seçilen Cüneyt Yüksel'i ziyaret etti

SİYASET 15.02.2018 19:50:00 0
Yüksel

BİRLEŞTİRMELİ VE KUCAKLAMALI

 

Ziyarette konuşan Pehlivan, siyasi partilerin, ülkenin nasıl yönetilmesi gerektiğini bir programla beyan eden anayasal kurumlar olduğunu ifade ederek “Bu bakımdan siyasi partiler ülke meseleleri konusunda toplumun önünü tıkayan, kutuplaştıran değil, birleştiren, kucaklayan, topluma ufuk açan söylem ve eylem içerisinde olmalı. Birbirimizle konuşabilmeli, oturabilmeli, fikirlerimizi beyan edebilmeliyiz” dedi.

 

UYUM YASALARI ÇIKMALI

 

Pehlivan “Artık Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetiliyoruz. Lakin uyum yasalarının çıkması gerekiyor. Bu konuda Saadet Partimiz bir rapor hazırladı ve kamuoyuna takdim edildi. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, bütün siyasi parti başkanlarına bu raporu iletti. Bizler de bugün size sunuyoruz. Ben tekrar tebrik eder, muvaffakıyetler dilerim” dedi.

 

“OLUMLU HER FİKRE AÇIĞIZ”

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüksel “Genel siyaseti genel başkanlarımız zaten yürütüyorlar. Bizler yerelde neler yapabiliriz buna bakmak lazım. Olumlu her fikre açığız. Aynı havayı soluyan, aynı sevinç ve acıları paylaşanlar olarak bölgemizin talihini değiştirmemiz şart. Ben tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Feti pehlivan, Cüneyt Yüksel’e rahmetli Necmettin Erbakan’ın kaleminden “Davam” kitabı ve  “Adil Seçim Adil Sistem” raporunu verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ