Vali Ceylan, vatandaşlarla buluştu

Halkla Buluşma Günleri kapsamında Marmaraereğlisi Yakuplu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

GÜNDEM 15.02.2018 19:49:00 0
Vali Ceylan, vatandaşlarla buluştu

Ziyarette Vali Mehmet Ceylan’a; Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Mahalli İdareler İl Müdürü Aysel Erkmen ve İlçe protokolü eşlik etti.

 

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Ziyarette konuşan Vali Mehmet Ceylan; “Her on beş günde bir farklı ilçelerimizde halkımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Marmaraereğlisi ilçemiz Yakuplu Mahallemizi ziyaret etmek istedik” dedi. Amaçlarının hem oturup sohbet etmek hem de vatandaşların şikayetlerini birinci ağızdan dinlemek olduğunu söyleyen Ceylan, konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

“GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

 

Dile getirilen sorunlar hakkında Marmaraereğlisi kaymakamı Sıtkı Zehin, Yakuplu Mahalle Muhtarı Mehmet Bilgin ve diğer yetkililerden bilgi alan Ceylan, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN