Yeni yönetim mazbatasını aldı

İYİ Parti'nin Çerkezköy Kurucu İlçe Başkanı olan ve Pazar günü gerçekleştirilen 1. Olağan İlçe Kongresi'nde güven tazeleyen Cemalettin Turlin, mazbatasını Çerkezköy İlçe Se?

GÜNDEM 14.02.2018 18:59:00 0
Yeni yönetim mazbatasını aldı

Saat 15.30’da Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Altın Erseçkin, Hamdi Kılıçarslan, Kadir As, Yusuf Güventürk, Tarık Akman ve Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş ile birlikte Çerkezköy Adalet Sarayı’na giden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin mazbatasını aldı.

 

“PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

 

Mazbatasını Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden alan Turlin, mazbatanın Çerkezköy’e, yönetimine ve partiye hayırlı olmasını temenni etti. Çerkezköy ve Türkiye için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Turlin, “Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz ve dertlerine ortak olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz sözü yerine getireceğiz, Çerkezköy’ü  İYİ yapacağız, partimizi iktidara taşıyacağız” dedi. İYİ Parti ailesinin her gün büyüdüğünü bunun da kendilerine çalışma azmi verdiğini söyleyen Turlin, partiye olan bu ilginin, partinin iktidara ne kadar yakın olduğunu bir göstergesi olduğunu kaydetti. 

 

Haber / Ayşenur AYDIN