Vali Ceylan Malkaralı muhtarlarla buluştu

Her ay farklı bir ilçede Muhtarlarla Buluşma Toplantısı düzenleyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Malkara'daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 13.02.2018 23:39:00 0
Vali Ceylan Malkaralı muhtarlarla buluştu

Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ve Muhtarlar katıldı.

 

TARIM ALANINDA CİDDİ POTANSİYELE SAHİP

 

Malkara Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan “Muhtarlarımızın taleplerini ilk ağızdan alarak çözüm ile ilgili yapabileceğimiz konular varsa değerlendirilmesini ve hayata geçirilmesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız toplantı, başarılı geçti. İnşallah bu yıl da yapacağımız toplantı aynı şekilde güzel bir toplantı olur. Malkara, Tekirdağ’ımızın önemli ilçelerinden biri. Tarım alanında ciddi bir potansiyele sahip. Sanayisi aktif durumda. Bizim de bu toplantıda vurgulamak istediğimiz bir kaç konu var. Bunlardan en önemlisi uyuşturucu ile mücadele. Bu konuda ciddi bir mesafe kat ettik il bazında. Bu süreklilik arz eden bir mücadele ve çalışmadır. Asayiş konusunda da muhtarlarımızın güvenlik kuvvetlerimiz ile yapmış olduğu iş birliğine devam edilmesidir” dedi. Toplantıda muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini iletti.


Haber / Ayşenur AYDIN