Belediye ve hastane arasında protokol

Malkara Belediyesi ile Malkara Devlet Hastanesi arasında "Karşılıklı Yardımlaşma Ve İş Birliği Protokolü"  imzalandı. Protokol 2018 – 2020 yıllarını kapsayacak.

GÜNDEM 12.02.2018 15:48:00 0
Belediye ve hastane arasında protokol

Protokol ile ilgili açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimizden bu güne Malkara Belediyesi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşları ile hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için koordineli ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Malkara Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya hazırız.” dedi.

 

ÇADIR VE KONTEYNIR KULLANIMA SUNULACAK

 

Yetkililer, imzalanan protokol kapsamında; ilçede oluşacak olan herhangi bir afet anında Malkara Devlet Hastanesi'nin hizmet veremeyecek duruma gelmesi durumunda sahra hastanesi kurulabilmesi için Malkara Belediyesi'nin envanterinde bulunan 4 adet çadır ve 21 metrekare konteyner Malkara Devlet Hastanesi’nin kullanımına sunulacağını kaydeden yetkililer “Bölgemizde oluşabilecek afetlerde Malkara Devlet Hastanesi’nin kullanılmayacak duruma gelmesi halinde sahra hastanesi kurulduğu durumda taşınabilmek için araç temini, sahra hastanesine taşınırken personel temini, hastanede çıkacak yangın tehlikesine karşı her yıl önceden koordine edilerek planlanacak olan yangın tatbikatı yapılacak” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA