Başakşehir Koleji esti gürledi: 9-0

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Başakşehir Koleji Gençlikspor, ilk maçında kendi evinde Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya geldi. İlk maçında etkili bir

SPOR 12.02.2018 15:27:00 0
Başakşehir Koleji esti gürledi: 9-0

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 15.30’da başladı. Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor Uğur, Barış, Erhan, Kemalettin, Ozan, Berkay, Tolga, Murat, Mert, Fırat ve Emre ilk on biri ile mücadele ederken, Samsunlular Yaşar Doğuspor ise karşılaşmaya Mehmet Ergün, Mehmet Zeydin, Şirvani, Mustafa, Erhan, Salih, İbrahim, Necati, Yavuz, Yunus, Faruk ilk on biri ile başladı. Maça çok hızlı başlayan Başakşehir Koleji Gençlikspor karşılaşmanın 11’inci dakikasında Tolga Şen’in golüyle öne geçti.

 

İLK DEVREDE 5 GOL

 

18’inci dakikada korner vuruşunda Murat’ın golüyle farkı ikiye çıkartan Başakşehir Koleji Gençlikspor, 21’inci dakikada ise Tolga Şen’in golü ile farkı 3’e çıkardı. Peş peşe goller bulan Başakşehir Koleji Gençlikspor, 28’inci dakikada Ozan Aşık’ın golüyle skoru 4-0 yaptı. Başakşehir Koleji Gençlikspor, Tolga Şen’in golüyle farkı 5’e çıkarırken, ilk devre 5-0’lık skorla sona erdi.

 

4 GOL TOLGA ŞEN’DEN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdüren Başakşehir Koleji Gençlikspor, rakibine gol şansı vermedi. 57’nci dakikada Tolga Şen’in kafa vuruşunda top filelerle buluşunca skor 6-0 oldu. 61’inci dakikada Emre’nin golü ile farkı 7’ye çıkarak Başakşehir Koleji Gençlikspor, 77’inci dakikada Emre’nin golüyle farkı 8’e çıkardı. 80’inci dakikada Emre bir gol daha atarak skoru belirledi.

 

Haber / Özge MERİÇ