Eğitim her engeli aşar

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından cumartesi günü "Eğitim Her Engeli Aşar" kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıda konuşan Okul Aile Birliği

GÜNDEM 11.02.2018 21:59:00 0
Eğitim her engeli aşar

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından cumartesi günü saat 10:00’da Benzin Kafe’de “Eğitim Her Engeli Aşar” kahvaltısı düzenlendi.

 

İLGİ YOĞUN OLDU

 

Kahvaltı programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın eşi Vahide Abban, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ile çok sayıda davetli katıldı. Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı hayırsever Müjgan Karagöz, “Bugün okulumuz için düzenlemiş olduğumuz bu yardım kahvaltı programında bizlere sponsor olan Benzin Kafe işletmecilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman verdikleri destekten dolayı velilerimize ve yardımseverlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Kahvaltıda konuşan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç de Müjgan Karagöz’e, okul aile birliği üyelerine ve velilere teşekkür etti. Kahvaltıda Müjgan Karagöz tarafından kahvaltının sponsoru olan Benzin Kafe sahiplerinden Ferhat Taban ile okula katkı sağlayan Gülnur Kocaçınar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ