Şehitler için mevlit okutuldu

Kapaklı Belediyesi tarafından şehitler için Mevlid-i şerif okutuldu. Dün öğle namazı öncesi Merkez Camii'nde okutulan Mevlid-i şerife vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 8.02.2018 23:22:00 0
Şehitler için mevlit okutuldu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan kahraman askerler ve tüm şehitler için okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşlara lokma ve Ay Yıldızlı bayrak dağıtıldı.

 

“DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE BERABER”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Afrin’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün Merkez Cami’mizde vatandaşlarımız ile birlikte, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okumak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin’de şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır.  Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona erip barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ