Mesleki Eğitim Geliştirme Projesi için işbirliği yapacaklar

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi ile DAL Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. arasında "Mesleki Eğitim Geliştirme Projesi" kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

EĞİTİM 8.02.2018 15:57:00 0
Mesleki Eğitim Geliştirme Projesi için işbirliği yapacaklar

Rektörlük makamında gerçekleştirilen törende protokol Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Dal Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Nalbant tarafından imzalandı.

 

“SEKTÖREL TÜMLEŞİK EĞİTİM”

 

Protokol ile Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi; Makine Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği Programı öğrencilerinin “Sektörel Tümleşik Eğitim” kapsamında, bu meslekleri uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini artırmalarının amaçlandığı kaydedildi.

 

İNGİLİZCE DERSİ VERİLMESİ HEDEFLENİYOR

 

İmzalanan iş birliği protokolü ile Çorlu Mühendislik Fakültesi anılan programlardaki 6. Yarıyılın sonunda belirlenen öğrencilerin Mesleki Eğitimi Geliştirme Projesine dahil edilerek, DAL Akademi kapsamında mesleki eğitimlerin ve seminerlerin Türkgücü Eğitim Merkezi ile diğer birimlerinde verilmesi amaçlanırken yine aynı proje kapsamında yabancı dil seviyelerini arttırmak amacıyla İngilizce dersi verilmesi hedeflendiği belirtildi.

 

“İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”

 

İmzalanan iş birliği protokolünün iki kurum arasındaki bağları güçlendirdiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek “Namık Kemal Üniversitesi olarak ilimize ve ülkemize katkı sağlayacak her türlü iş birliğini önemsiyoruz” dedi. İmza töreninde Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayşen Haksever ve Elektrik Haberleşme Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hafız Alisoy,  Dal Teknik Makine Ticaret ve San. A.Ş. adına Teknik Koordinatör Fahrettin Balcı, Muhasebe Müd. Yrd. Necmi Karabayır ve Çorlu Ağır Makine Genel Müdürü Süleyman Demir de yer aldı.

 

Haber / Özge MERİÇ