Tekirdağspor'da görev dağılımı yapıldı

Tekirdağspor Yönetim Kurulu, 01 Şubat tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası ilk kez bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.

SPOR 8.02.2018 15:44:00 0
Tekirdağspor

Salih Canikli başkanlığında gerçekleşen ilk Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Salih Canikli, As Başkan Ahmet Biler, As Başkan Ercan Kısa, As Başkan Küçük Sami Kır, As Başkan Ekrem Ökten, As Başkan Uğur Işık, 2’nci Başkan Osman Kurt, 2’nci Başkan Tarık erkenciler, Genel Sekreter, İsmet Teberoğlu, Muhasip Üye Hasret Delice, Futbol Şube Sorumlusu Bülent Kesdi, Kulüp Güvenlik Sorumlusu Turgut Ünsal, Basın Sözcüsü  Atılgan Alkıran, Altyapı Sorumlusu Özay Ceylan, Taraftar Sorumlusu Şahin Umur.

 

BAŞARI İÇİN KENETLENME ZAMANI

 

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Salih Canikli, Yönetim Kurulu ile birlikte ziyaretlere de başladı. Yönetim kurulu ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret eden Canikli “Tekirdağspor’un geçirdiği bu zor zamanlarda şehrimizin takımına sahip çıkmak istedik. Şu anda maddi olarak sorunumuz yok. Kulübe gelir getirecek birçok projemiz var. Bu projeleri sizlerle değerlendirip bütün bir şehir hep birlikte Tekirdağspor’u desteklemek için bugün buradayız. Diğer ilçelerimizi de gezip oralardan da destek alacağız. Bir bütün olarak Tekirdağspor’un başarısı için kenetlenme zamanı” dedi.

 

FORMA HEDİYE ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde her zaman Tekirdağspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dilerim bu yıl takımımız mücadelesi ile ligde kalır ve önümüzdeki sezonda bu güzel projelerle birlikte hak ettiği yerlere ulaşır” dedi. Ziyaret sonunda Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli Başkan Eşkinat’a isminin yazılı olduğu Tekirdağspor forması ve Tekirdağspor atkısı hediye etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN