Tekirdağ Trofesi Yelken Yarışları nefes kesti

Türkiye Yelken Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 2018 yılının ilk yarışı olan "Tekirdağ Trofesi Yelken Yarışları" Bulgaristan'dan gelen genç yelkencilerin katılımları

SPOR 7.02.2018 18:52:00 0
Tekirdağ Trofesi Yelken Yarışları nefes kesti

Tekirdağ İl Temsilcisi Ş.Birol Uzel, Kulüp yöneticileri Bülent Uzel, Serkan Şen, Altan İşgören, Uğur Erdağlı, Viskomodor H.Ergin Özdem, Yelken hakemlerinin  ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen yarışlar 2 gün boyunca Tekirdağ sularında sporcuların mücadelesi ile son buldu.

 

Yarış sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren sporcuların  madalyaları, Tekirdağ İl Temsilcisi Ş.Birol Uzel, Kulüp yöneticileri Bülent Uzel, Serkan Şen, Altan İşgören, Uğur Erdağlı, Viskomodor H.Ergin Özdem ve diğer yetkililer tarafından takdime edildi.

 

DERECEYE GİREN SPOCULAR

 

Yarışlarda Optimist Genel Klasmanında Tekirdağ Yelken Kulübü sporcusu Meriç Erdağlı birinci olurken, Diana Markova ikinci, Todor Tuzlokov üçüncü, Tekirdağ Yelken Kulübü Sporcuları İlayda Şen dördüncü ve Ege Ayyıldız Bayraktar dördüncü oldu. Optimiz Junior kategorisinde de Tekirdağ yelken Kulübü sporcusu İlayda Şen birinci olurken, Tekirdağlı yelkenciler Ege Ayyıldız Bayraktar ikinci, Kutsal Güneş Kurnaz üçüncü oldu. Kategoride Plamen Bojkov dördüncü olurken, Tekirdağ Yelken Kulübü sporcularından Nil Sebla Yulaf da beşinci oldu.

 

İLK 3 TEKİRDAĞLI SPORCULARIN

 

Optimist kızlar kategorisinde de Diana Markova birinci, Tekirdağ Yelken Kulübü sporcuları İlayda Şen Şen ikinci, Melek Pehlivanoğlu üçüncü oldu. Optimist Junior kategorisinde de ilk dereceyi Tekirdağ Yelken Kulübü sporcuları elde etti. İlayda Şen birinci, Nil Sebla Yulaf ikinci ve Melike Neva Bostancı üçüncü oldu. Optimist 2018 yılı özel ödül kategorisinde de Kaloyan Kalchev birinci, Ergün Deniz Zayım ikinci oldu.

 

DERECELER TEKİRDAĞLI SPORCULAR

 

Laser 4.7 Genel Klasmanında da 5 dereceyi de Tekirdağ Yelken Kulübü sporcuları elde etti. Z.Alev Erkan birinci olurken, Erdem Taşkoparan ikinci, Arda Ayyıldız Bayraktar üçüncü, Osman Aksoy dördüncü ve Emrah Arzık beşinci oldu. Laser 4.7 Junior klasmanında da Tekirdağ Yelken Kulübü sporcuları Alev Arkan birinci, Arda Ayyıldız Bayraktar ikinci olurken, Laser Radial Genel Klasmanında da Tekirdağ Yelken Kulübü sporcusu Ayşenur Orhan birinci oldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU