Eğitimde işbirliği protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi ile Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

GÜNDEM 6.02.2018 15:53:00 0
Eğitimde işbirliği protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi ile Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokole Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan imza attı. Törene Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Çelebi ve Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ridvan Dinç de katıldı.

 

“PROTOKOL BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEK”

 

Rektörlük makamında imzalanan protokolde, üniversitenin imkânları doğrultusunda okul tarafından, Üniversite bünyesinde yürütülmüş ve yürütülmekte olan proje okulları yönetmeliği ve proje uygulayan okullar “Vizyon Belgesi” kapsamında iş birliği yapılacak alanlara yönelik yeterli insan kaynağı ve mekan desteğinin sağlanacağı yer alıyor. Bunun yanı sıra üniversitenin ilgili bölümlerinde eğitim almakta olan son sınıf öğrencileri yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin gönüllü katılımları ile proje ve programların uygulanmasında bilimsel çalışmalara destek verileceği de protokolün içeriğini oluşturuyor. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “İmzalanan bu protokol iki kurumun ve önümüzdeki dönemde imzalanacak iş birliklerinin temelini oluşturacak” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA