Öğrenciler ders başı yaptı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönemi dün başladı. 2. Dönemin ilk gününde Namık Kemal Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda açılış konferansı düzenlendi.

EĞİTİM 5.02.2018 15:15:00 0
Öğrenciler ders başı yaptı

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın  konuşması ile başladı. Ulusan, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Konferansta Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da konuşma yaptı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminin kazasız belasız ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Ceylan “1. Dönem ilimizde verimli ve arzu ettiğimiz gibi huzur içinde güvenle tamamlandı. Bu döneminde aynı şekilde geçmesi en büyük arzumuz. Öğrencilerimizden en büyük isteğimiz çok çalışmaları. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine ülkemizin ulaşabilmesini sağlayabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor.  Öğrenci-öğretmen ve aile bütünleşmesiyle eğitim ve öğretimde istediğimiz seviyeye ulaşacağımızdan şüphemiz yok” dedi.

 

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

 

Vali Ceylan konuşmasının ardından Namık Kemal Lisesi’nde açılan İl Eğitim Tarihi Müzesi’ne emeği geçen öğretmen ve öğrencilere başarı belgelerini verdi. Programda Vali Ceylan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ile İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA