Gümüşhaneliler Hatipoğlu ile devam dedi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 7. Olağan Kongresi yapıldı. Saat 14.15'te Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahall

GÜNDEM 4.02.2018 19:42:00 0
Gümüşhaneliler Hatipoğlu ile devam dedi

Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 7. Olağan Kongresi, saat 14:15’te dernek binasında yapıldı. Kongre öncesi şehitler için Kur’an okundu.

 

“DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAK İÇİN ADAYIM”

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Yeni dönemde de güzel çalışmalara imza atmak için aday oldum” dedi. Hatipoğlu’nun konuşmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Tuncay Yeğin seçilirken, katip üyeliklere de Yasin Keleş ve Sinan Meral seçildi.

 

SEÇİMLERE GEÇİLDİ

 

Faaliyet raporu, denetim raporu ve gelir gider hesap raporunun görüşülmesinin ardından tahmini bütçe görüşüldü. Tahmini bütçe 35 bin TL olarak öngörülürken, yıllık üye aidatı da 100 TL olarak kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

 

AYLIK GELİR BİN 750 TL

 

Seçime mevcut Başkan Hasan Hatipoğlu’nun tek listesi ile gidildi. Güven tazeleyerek 3’üncü kez başkanlığa seçilen Hatipoğlu, kendisini yeniden bu göreve getiren üyelere teşekkür etti. Derneğin 14 ay önce yeni yerine taşındığını anımsatan Hatipoğlu, “Eski yerimiz hem daha küçük hem de aylık kirası çok yüksekti. Burası eski yerimizden hem daha büyük hem de çok daha kullanışlı” dedi. Derneğin şu anda ortalama aylık gelirinin bin 750 TL olduğunu kaydeden Hatipoğlu “Kalan borçlarımızı da kapatmaya başladık. Derneğimize her zaman maddi katkı sağlayan iş adamlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

 

“ÇOK DAHA FARKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

 

Yeni dönemde de çok daha farklı çalışmalar yapacaklarını dile getiren Hatipoğlu “Amacımız dernek üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürmek. Göreve geldiğimiz günden bu yana da aynı kararlılık içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Birlik ve beraberliği pekiştirmek için kahvaltı programlarını sürdürdüklerini kaydeden Hatipoğlu, “Şu anda derneğimizin 160 üyesi bulunuyor. Daha önce 210 üyesi vardı. 50 üye aidatlarını ödemedikleri için üyelikleri, askıya alındı” dedi.

 

YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Hasan Hatipoğlu başkanlığındaki yeni yönetimde Gürbüz Şeker,Gökhan Motor, Alaaddin Meral, Nedim Akın, Temel Bilgin ve Tayyar Yeğin yer alırken, Denetim Kuruluna da Tuncay Yeğin, Resul Baki ve Hacı Bilgin seçildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU