Kurs kayıtları Pazartesi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Step Aerobik Pilates Kursu'nun kayıtlarının bugün başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Kursa katılmak isteyen vatanda?

GÜNDEM 4.02.2018 19:39:00 0
Kurs kayıtları Pazartesi başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan Step Aerobik Pilates Kursu’nun kayıtları pazartesi başlıyor. Kursa katılmak isteyenler 23 Şubat tarihine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına ya da Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’ne kimlik fotokopileri ile başvurarak kayıt yaptırabilirler.

 

KURS 5 MART’TA BAŞLAYACAK

 

Başvuruların alınmasının ardından Step Aerobik Pilates Kursu’nun 5 Mart Pazartesi günü başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Step, Aerobik ve Pilates kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımız 5 Şubat Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını yaptırabilirler” dedi. Akay, kursların Pazartesi ve Çarşamba günleri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Salı ve Perşembe günleri de Kızılpınar Kültür Merkezi’nde verileceğini söyledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN