Sırrı otopsi raporu çözecek

Çerkezköy'de yaşayan ve çarşamba akşamında beri kendisinden haber alınamayan Ender Akın (37), İkiz Göller'de aracında hareketsiz yatarken bulundu. Egzoz gazından zehirlendiği belirlenen Akın, t

GÜNDEM 2.02.2018 20:03:00 0
Sırrı otopsi raporu çözecek

Çarşamba günü işten çıktıktan sonra kendisine ait araba ile kayıplara karışan evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki Ender Akın’a ulaşamayan yakınları Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kapaklı İkiz Göller mevkiinde çobanlar sabah saatlerinde park halinde bulunan bir aracın bagaj kapağının açık olduğunu bagaj kısmının naylon branda ile kapatıldığını görünce aracın yanına yaklaştı. Araç içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören çobanlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

 

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

 

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Ender Akın’ı hayata döndürmek için uğraşırken, egzoz gazından zehirlendiği belirlenen ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akın, kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk otopsinin ardından Ender Akın’ın naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Akın’ın egzozdan çıkan gazı araca doldurarak intihar ettiği tahmin edilirken, jandarma olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın sırrını, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan otopsi raporu çözecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ