'Kralın Yeni Giysisi' Kapaklı'da sahnelendi

Tekirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro festivali kapsamında Kapaklı'da sahnelenen 'Kralın Yeni Giysisi' isimli tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

GÜNDEM 29.01.2018 23:57:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili dolayısı ile düzenlenen 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ‘Kralın Yeni Giysisi’ isimli tiyatro oyunu Kapaklı’daki çocuklarla buluştu.

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

Bir saatlik tiyatro oyunu 2 seans halinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Özel Anadolu Teknik Lisesi Salonu’nda sahnelendi. Çocuklar tiyatroya yoğun ilgi gösterdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ÇOSB Özek Teknik Lisesi Salonu’nda ‘Kralın Yeni Giysisi' adlı tiyatro oyununu 2 seans olarak sahnelendiğini belirterek “Yarı yıl tatilinde sahnelenen Kralın Giysisi adlı tiyatro oyunu ile çocuklarımız güzel ve keyifli vakitler geçirdi. Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyor ve yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum” dedi. Oyunun sonunda oyunculara Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil Sevgi tarafından çiçek ve plaket verildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN