Tekirdağspor, Tarsus İdman Yurdu'nu ağırladı

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup karşılaşmasında, Tekirdağpor, Pazar günü Tarsus İdman Yurdu'nu ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR 29.01.2018 23:50:00 0
Tekirdağspor, Tarsus İdman Yurdu

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Tekirdağspor'u 2-1 yendi. Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu, Ertan Başdağ ve Ertan Demirci hakem üçlüsü yönetti.  Tekirdağspor karşılaşmaya Onur,  Mert, Mücahit, Yunus, Cihan, Muhammed, Rıza, Mert, Emre, Burak ve Vedat ilk 11’i ile çıkarken Tarsus İdman Yurdu Spor da Barış, Serkan, Abdurrahman, Mahmut, Samet, Ergün, Mümin, Muhammed Ali, Sefa, Alper ve Onur kadrosu ile mücadele etti.

 

İLK GOL TARSUS İDMAN YURDU’NDAN

 

Maça her iki ekip de etkili başladı. Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında konuk ekipten Sefa’nın şutu auta çıktı. 8’inci dakikada sağdan ortalanan topa vole yapan Tekirdağspor’dan Vedat’ın şutu dışarı çıktı. İlk gol Tarsus İdman Yurdu’ndan geldi. 52’nci dakikada Samet’in ceza alanına indirdiği topa vuran Alper’in şutunda top filelerle buluştu. Karşılaşmada 1-0 öne geçen konuk ekip, ikinci gol için yüklenirken, Tekirdağspor ise beraberlik golü için yüklendi.

 

2-1 YENİLDİ

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Tekirdağspor aradığı golü buldu. Rıza’nın ortasında topa iyi yükselen Vedat’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Mümin’in şutundan bir gol daha bulan Tarsus İdman Yurdu 2-1 öne geçerken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN