Boşanmasını, lokum dağıtarak kutladı

Malkara'da yaşayan 42 yaşındaki Ümmü Çakır, kendisini aldattığı gerekçesiyle dava açtığı eşinden 3 yıl sonra boşandı. Boşanmasını kutlamak için kiraladığı otomobilin ark

GÜNDEM 26.01.2018 19:41:00 0
Boşanmasını, lokum dağıtarak kutladı

Malkara'da yaşayan ve 22 yıl önce evlendiği 3 çocuğunun babası İ.Ö. hakkında 3 yıl önce kendisini aldattığı gerekçesiyle Malkara Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Ümmü Çakır, evini terk ederek annesinin yanına yerleşti.

 

“3 YILDIR BU GÜNÜ BEKLİYORDUM”

 

Karar duruşmasında açtığı davayı kazanıp boşanan Çakır, adliyeden ayrılınca önce bir otomobil kiralayıp balonlarla süsledi. Ön ve arkasına, 'Boşandım. Kurtuldum. Çok mutluyum' yazdırdığı otomobille ilçede tur atarak boşanmasını ilk etabını kutladı. Çakır, daha sonra da mahallesindeki komşuları, kahvede oturanlar ve esnafa lokma dağıttı. Çakır, boşandığı için dünyanın en mutlu insanı olduğunu belirterek “22 yıl önce severek evlendik. Ancak 3 yıldır bugünü bekliyordum. Mahkemenin verdiği karar çok sevindim. Davayı kazandım. Kahvelerde, mahalledeki komşularıma ve esnafa lokum dağıttım. Ayrıca bir otomobil kiralayıp süsleyip şehir turu attım. Çok sevinçliyim. Akşamda arkadaşlarımla birlikte parti yaptım” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU