Gazilerden Afrin'deki Mehmetçiklere destek

Tekirdağ'daki gaziler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Gaziler, ordunun emrinde olduklarını

GÜNDEM 26.01.2018 19:40:00 0
Gazilerden Afrin

Tekirdağ’daki gaziler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Üç Kemaller Parkı'nda bir araya geldi. Gaziler ‘Ülkemizin bekası için teröristlerle savaşan kahraman ordumuzun yanında ve emrindeyiz’ yazılı pankart açtı.

 

“DESTEK İÇİN BURADAYIZ”

 

Ülkemiz için savaşan kahraman Mehmetçiklere bir nebze olsun manevi destek için bu etkinliği yaptıklarını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Ahmet Akıncı, “Ben kendim Kıbrıs Barış Harekatı'nın 1 ve 2 çıkarmalarına komando tim komutanı olarak katıldım. Allah ülkemize harp göstermesin. Savaşın acı ve en iyi yönünü tattım. En iyi yönü nedir? Rum bayrağını indirip Türk bayrağını göndere çektim. En kötü yönü ise şehitlerimizi gördüm, yaralanan askerleri gördüm. Bunun için şuanda orada bizler için savaşan askerlerimize Allah güç versin. Ülkemize bir daha kötü günler göstermesin” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU