Kariyer Fuarı Projesi için işbirliği yapacaklar

Tekirdağ Kariyer Fuarı Projesinin İşbirliği Protokolü Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Genç Kariyer Akademisi arasında imzalandı.

GÜNDEM 26.01.2018 19:38:00 0
Kariyer Fuarı Projesi için işbirliği yapacaklar

Kariyer Fuarı Projesi’nin öğrencilerin meslek ve kariyer planlamasında bilinçli hareket edebilmeleri, eğitim kurumlarını ve alanları tanıyarak tercih yapabilmeleri, yeteneklerine uygun meslek ve bölümler hakkında bilgi sahibi olabilmeleri, alan uzmanlarıyla buluşarak üst eğitim kurumlarını tanıyabilmeleri amacıyla hazırlandığı ve 5-6 Nisan tarihlerinde uygulanacağı belirtildi.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Tekirdağ’daki ortaöğretim okullarının 11 ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin, velilerinin ve eğitimcilerin ziyaret edebileceği meslek erbaplarının panellere katılabileceği, akademisyenlerin liselilere özel üniversite derslerine girebilecekleri, Devlet ve Vakıf Üniversitelerinin stant açarak bilgi paylaşımında bulunabilecekleri Tekirdağ Kariyer Fuarı Projesi İşbirliği Protokolünü Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Genç Kariyer Akademisi Kurucu Ortağı Nur Erdem Özeren imzaladı.

 

Haber / Ruşa ELMA