Personellerle kahvaltıda bir araya geldi

​Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Kapaklı'da ilçe müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 25.01.2018 19:03:00 0
Personellerle kahvaltıda bir araya geldi

İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıya İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İlçe Müdürü Pasin Akbulut ve İlçe Müdürlüğü Personelleri katıldı. Kahvaltıda Sarıkoca, ilçe müdürlüğünün eksiklerini, sorunlarını ve personelin sorunlarını dinledi. 

 

FABRİKAYI ZİYARET ETTİ

 

İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Gıda, Yem Şube Müdürü Kamil Yaman ve Kapaklı İlçe Müdürü Pasin Akbulut ile birlikte Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren İreks Gıda Sanayi A.Ş. firmasına ait ekmek, unlu mamul ve pastacılık hammaddesi karışımları üreten fabrikayı da ziyaret etti.

 

TÜRK DEVLETLERİ VE ORTADOĞU’YA İHRAÇ EDİYOR

 

Sarıkoca, Fabrika Müdürü Ali Obut’ta fabrika ve üretime ilişkin bilgiler aldı. Fabrikada, İreks markası ile çeşitli ekmek karışımları, unlu mamul karışımları ve pastacılık karışımlarına ait hammadde üretimi yapıldığını belirten yetkililer “Ayrıca, işletme tarafından kurulan Ar-Ge bölümünde ekmek ve pasta ustalarının eğitimleri de yapılıyor. Bu alanda ülkemizde üretim yapan bir kaç işletmeden biri olup, ürettiği ürünleri yoğunluk olarak Türk devletleri ile Ortadoğu ülkelerine ihracat olarak gönderiyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ