Otomobil takla attı; 1 çocuk hayatını kaybetti

Şarköy'de bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 6 yaşındaki Ege Özdemir hayatını kaybetti.

GÜNDEM 22.01.2018 20:11:00 0
Otomobil takla attı; 1 çocuk hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Şarköy'de oturan 46 yaşındaki Ahmet Açar’ın kullandığı 59 DK 367 plakalı otomobil, ilçe çıkışında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada zeytin ağaçlarına çarpan otomobilin sürücüsü Açar, araçta bulunan Gülten (59) ve Salih Osman Kosvalı (61) çiftinin 'koruyucu aile' olarak aldığı 6 yaşındaki Ege Özdemir ile 10 yaşındaki Mert Derin yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şarköy ve Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

ÇORLU’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ege Özdemir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kosvalı çiftinin Mert Derin ve kazada hayatını kaybeden Ege Özdemir’i çocuk yuvasından koruyucu aile olarak evlatlık aldıkları öğrenildi. Şarköy Cumhuriyet İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencisi Ege Özdemir'in cenazesi,  işlemlerinin ardından gerçek anne ve babasının yaşadığı Çorlu’da toprağa verildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU