Ali Rıza Eti güven tazeledi

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda mevcut başkan Ali Rıza Eti güven tazeledi. Ali Rıza Eti başkanlığındaki yönetimde Hamdi Şılga, Zeynel Sıylı, Turgay Güven ve Emine ArÄ?

GÜNDEM 21.01.2018 16:19:00 0
Ali Rıza Eti güven tazeledi

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda oyların çoğunu alan Ali Rıza Eti güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Ali Rıza Eti’nin açılış konuşması ile başlayan genel kurul divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan başkanlığına Mustafa Kahraman seçilirken, divan heyeti üyeliklerine de Doğan Çelikkol, Hülya Güney Çizen ve Nursen Yarar seçildi.

 

AÇIK OYLAMA İLE YAPILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet, mali ve denetleme kurulu raporları ve bilanço ile tahmini bütçeleri okunarak oylandı. Kooperatif tüzüğüne göre genel kurullarda katılan üyelerin yarıdan bir fazla sayı aranması sebebiyle seçimin açık mı kapalı mı olacağı oylandı. Yapılan oylamada çoğunluk seçimlerin açık oylama şeklinde yapılması için oy kullandı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Mevcut başkan Ali Rıza Eti, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, Eti başkanlığındaki yönetimde Hamdi Şılga, Zeynel Sıylı, Turgay Güven ve Emine Arıkan yer aldı. Denetleme kuruluna Apti Balcı ve Seçkin Geçer seçilirken, üst kurul temsilciliğine de Ali Rıza Eti, Mustafa Kahraman, Mehmet Korkmaz, Hamdi Şılga ve Turgay Güven seçildi.  

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Esnaf Kefalet Kooperatifleri 29 Nolu Bölge Birliği Başkan Yardımcısı İlhan Dalkıran, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti’ye bölge birliği adına bir plaket takdim etti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ Yeni Sanayi Salonu’nda yapılan olağan genel kurula AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP İl Başkanı Recep Ökten, MHP İl Başkanı Koray Önsel, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU