Planlanan yatırımlar değerlendirildi

Çorlu Belediyesi tarafından muhtarların katılımı ile düzenlenen toplantıda planlanan yatırımlar ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

GÜNDEM 21.01.2018 16:17:00 0
Planlanan yatırımlar değerlendirildi

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra mahalle muhtarları katıldı.

 

“ÇALIŞMALARI SEKRETEYE UĞRATACAK”

 

Katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname özelinde bir takım değerlendirmelerde bulundu. İlgili kararname doğrultusunda taşeron personelin kadroya geçişi çalışmalarına hakkında bilgiler veren Baysan “Kararnamede yer alan madde neticesinde emekliliği gelen belediyenin üretim çalışmalarında nitelikli ve önem arz eden görevlerde çalışan personelin emekliye sevk edilecek olması belediyelerin çalışmalarını sekteye uğratacak” dedi.

 

YATIRIMLAR DA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantının devamında belediye başkan yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Oktay Çolpan, Kemaleddin Avcı ile fen işleri müdürlüğü yetkilileri mahalle muhtarları ile birlikte 2017 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda 2018 yılında yapılacak yatırımlar da görüşüldü.

 

Haber / Ayşenur AYDIN